Hétfő este van. Futni kellett volna. Már másodjára az utolsó jelentkezésem óta. De nem voltam. Kicsit rosszul is érzem magam miatta. De hát nem ment. Egyrészt a szombatom eléggé elfoglalt volt, a maradék szabad időmben pedig pihentem. Nagyon kellett. Vasárnap 12 órát húztam le a munkahelyemen, annyi elég is volt. Ma pedig rendezgettem a lakást.

Hamar rájöttem, hogy nagyon hideg van kint. Elég volt annyit kint lenni, amennyit a kutyusommal voltam, így inkább egy esti jóga órát terveztem. De ez is elmaradt a nagy pakolászás közben.  Na meg mert olyan fáradtnak érzem magam. Nem tudom. Lehet tényleg túl nagy feladatot vállaltam. Vagyis olyan kettős érzés ez bennem. Néha a gondolat is elrémiszt, hogy le kellene menni futni, mert tudom, hogy fájni fog. Rettentően fájni… De utána meg olyan jó! Amikor érzem, hogy nem haltam bele, és ott a tudat, hogy megcsináltam. De ma a hideg mindenképp felmentett. Pedig este még a legjobb barátnőm is hívott, hogy fussunk együtt. Édes! =) Imádom. És hihetetlenül büszke vagyok rá, mert ő mindig megy. És ott van minden versenyen, és újra és újra megmutatja, hogy Ő valóban egy Hős! Példa előttem. És követni is fogom. Amint melegebb lesz az idő… :P /Mondom én, hogy Floridába kéne menni! =D /

Holnapra jelentősen melegebbet jósolnak, úgyhogy ha minden igaz, már nem úszom meg. De nem is akarom. =)

Ígértem, hogy mesélek arról, hogy két futás közben mivel adózok a fizikai állapotom karbantartásának. Szóval most akkor erről mesélek bővebben.

Alapjáraton már a munkám is segít, hogy ne tunyuljak el, hiszen a Lidl-ben dolgozok. /Tudom, ez így most reklámnak számíthat, de én szívesen teszem. Én tényleg imádok itt dolgozni! =) / Szóval, átlagosan heti ötször, napi nyolc órában ott erőgyakorlatozok. =D

Igyekszem eljutni jóga órákra is, viszont ezek száma sajnos még mindig nem jelentős, és hiába szeretném rendszeressé tenni, valahogy valami mindig közbejön. De azért ha máshogy nem is, otthon a tibeti öt jógagyakorlatot igyekszem minél többször belevinni a napjaimba. Na jó, heteimbe. =)

Az a baj, hogy tél van. Nekem ilyenkor mindig lemerülnek a napelemeim. Most elkezdtem szedni a D3-vitamint is. Kell. Tavaly is jót tett. Minél hamarabb össze akarom szedni magam, de még így az elején eléggé kivesz maga a futás is. Ha már jobban bírom, szeretném mellé beiktatni a biciklizést és a görkorcsolyát is. De addigra reményeim szerint az idő is barátságosabb lesz.

Na és az írás. Ezzel is pont úgy vagyok, mint a futással. Megszoktam, hogy csak pozitív dolgokról írok. Viszont ezzel a bloggal pont azt vállaltam, hogy leírok mindent. A nehézségeket is. És most íme, megtettem. De aki ismer, az tudja, ez nem igazán én vagyok. Én nem szoktam olyat mondani, hogy fáradt vagyok, meg nem csináltam meg, meg kifogások… Én ilyenkor inkább csendben szoktam maradni, és csak akkor szólalok meg, ha már jól vagyok, vagy van eredményem. XD Na, mindegy. Talán sikerül minél hamarabb összeszednem magamat, aztán már tényleg csupa jó dolgokról tudok beszámolni Nektek. De ígérem, tartom a szavamat, csakis az igazat. ;)

Legközelebbi helyzetjelentésemnél az étkezésemről fogok mesélni Nektek. Addig is legyetek jók, és egészségesek!

 

Peace! Linda